Contact

Bedrijfsnaam : Iddink Voortgezet Onderwijs bv
Bezoekadres : Galvanistraat 119, 6716 AE, Ede
Postadres : Postbus 14, 6710 BA, Ede
Internet : www.iddink.nl
E-mail: digitale meldingen over je ontvangen pakket of factuur niet ingeleverde boeken zijn mogelijk door in te loggen bij optie 'klantenservice' (onder leerling).
Telefoon : 0318 - 648761


1. Vanuit de richting Barneveld / Amersfoort (A30/A1)Neem op de A30 afrit 1, afslag "industrieterrein Heestereng" en sla aan het einde van de afrit linksaf. U bevindt zich nu op de Schutterweg die overgaat in de Galvanistraat. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor (u ziet het pand van Iddink aan uw rechterhand aan de parallelweg liggen). Bij de tweede kruising met verkeerslichten gaat u rechtsaf (voor de Seat garage). U bevindt zich op de parallelweg die rechtsaf buigt in tegengestelde richting, volg deze voor ongeveer 300 meter. U vindt Iddink aan uw linkerhand.

2. Vanuit de richting Utrecht / Arnhem (A12)

Ga bij knooppunt Maanderbroek richting Amersfoort (A30). Neem op de A30 afrit 1, afslag "Industrieterrein Heestereng" en sla aan het einde van de afrit bij de stoplichten linksaf (u ziet het pand van Iddink aan uw rechterhand aan de parallelweg liggen). U bevindt zich op de Galvanistraat. Bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u rechtsaf (voor de Seat garage). U bevindt zich op de parallelweg die rechtsaf buigt in tegengestelde richting. Volg deze parallelweg voor ongeveer 300 meter. U vindt Iddink aan uw linkerhand.

3. Openbaar vervoer

Vanaf station Ede – Wageningen neemt u aan de noordzijde van het station bus 85 richting Veenendaal. U stapt uit bij halte “Darwinstraat”. Vanaf daar is het nog tien minuten lopen naar de hoofdingang van Iddink. Deze bevindt zich tegenover afrit 1 van de A30.

Kijk voor de meest actuele reisinformatie of andere routes op de website van 9292ov.nl.