Contact

Bedrijfsnaam : Iddink Voortgezet Onderwijs bv
Bezoekadres : Galvanistraat 119, 6716 AE, Ede
Postadres : Postbus 14, 6710 BA, Ede
Internet : www.iddink.nl
E-mail: digitale meldingen over je ontvangen pakket of factuur niet ingeleverde boeken zijn mogelijk door in te loggen bij optie 'klantenservice' (onder leerling).
Telefoon : 0318 - 648761


1. Vanuit de richting Barneveld / Amersfoort (A30/A1)Neem op de A30 afrit 1, afslag "industrieterrein Heestereng" en sla aan het einde van de afrit linksaf. U bevindt zich nu op de Schutterweg die overgaat in de Galvanistraat. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor (u ziet het pand van Iddink aan uw rechterhand aan de parallelweg liggen). Bij de tweede kruising met verkeerslichten gaat u rechtsaf (voor de Seat garage). U bevindt zich op de parallelweg die rechtsaf buigt in tegengestelde richting, volg deze voor ongeveer 300 meter. U vindt Iddink aan uw linkerhand.

2. Vanuit de richting Utrecht / Arnhem (A12)

Ga bij knooppunt Maanderbroek richting Amersfoort (A30). Neem op de A30 afrit 1, afslag "Industrieterrein Heestereng" en sla aan het einde van de afrit bij de stoplichten linksaf (u ziet het pand van Iddink aan uw rechterhand aan de parallelweg liggen). U bevindt zich op de Galvanistraat. Bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u rechtsaf (voor de Seat garage). U bevindt zich op de parallelweg die rechtsaf buigt in tegengestelde richting. Volg deze parallelweg voor ongeveer 300 meter. U vindt Iddink aan uw linkerhand.

3. Openbaar vervoer

Vanaf station Veenendaal - de Klomp neemt u bus 84 richting Ede. U stapt uit bij halte "Celsiusstraat" . De hoofdingang van Iddink bevindt zich aan de Galvanistraat 119, u loopt langs het pand van Iddink naar de hoofdingang. Deze bevindt zich tegenover afrit 1 van de A30.